Personatges


Personatges animadors de Vilamàgia

Fada Iris

La Fada Iris, un personatge molt emblemàtic, sensible i divertit que captiva als més petits. Arriba d’un país màgic on és la Reina de les Fades i amb els seus poders fa que tots els nens/es s’ho passin d’allò més bé. La seva parella habitual és el Capità Joan Espàrrec.

Capità Joan Espàrrec

Un Capità Pirata, forçut, despistat i molt guapo, enamorat perdudament de la fada més coloraina, la Fada Iris, et fa passar un divertida estona, amb un munt de jocs i balls. La seva parella habitual és la Fada Iris.

Princesa Pirata Bruna

Una preciosa princesa enamorada de la vida, que viu en un Palau molt i molt gran, amb un munt de vestits, joies i més, però tot i això no gaudeix d’una felicitat plena, li falta lo més important de tot, l’AMISTAT. Convida-la a la teva festa perquè pugui fer-se amiga teva i dels teus convidats passant un gran dia.

Bruixa empipada

Una Bruixa diferent, no és dolenta, sinó que sempre està empipada, perquè no li agrada que els nens/es s’ho passin bé, o potser, perquè ningú la convida mai a les seves festes d’aniversari. Sigui pel que sigui, sempre que s’assabenta que es celebra una súper festa com la teva fa un encanteri i treu els poders de la Fada Iris o qualsevol altre malifeta. Potser si la convides a la teva festa estarà més contenta.

Mag Barba Llarga

Cavaller Julivert

Protector i defensor del Castell de Vilamàgia i de la mateixa Fada Iris, que vetlla per la seguretat de tots els habitants del país, un personatge amb molta serenitat i força que bé a fer de la teva festa una estona amb molts de jocs i balls.

Clin i Clon

Són els més simpàtics de Vilamàgia, sempre venen a fer-te passar una estona plena de riure, amb les seves pallassades.