Adéu Fada Iris Palamós


Aquest és un dels nostres textos més personals. Una noticia que temps enrere no imaginàvem que donaríem però que, en un gir inesperat de la vida i les seves oportunitats, avui us expliquem amb el cor a la mà.

El centre Fada Iris Palamós tanca definitivament les seves portes.

Tots sabem que el temps de què disposem és or, i és poc. I que la feina ben feta requereix dedicació. I el projecte Fada Iris lleure ha anat creixent… i n’estem ben orgullosos! Casals d’estiu, setmana santa i Nadal; activitats de lleure i extraescolars; monitoratge i animacions a casaments i comunions; festes d’aniversari…

Sovint és difícil arribar a tot i la nostra màxima és la dedicació i l’entrega al 100% en tots i cadascun dels nostres projectes.

Per això tanquem una porta i en deixem d’altres de ben obertes, amb la garantia que seguirem treballant amb la màxima professionalitat, perquè els nostres petits ho mereixen!

I què se’n farà de la Fada Iris?

La Fada Iris seguirà omplint de màgia esdeveniments i actes… estigues ben atent a les nostres xarxes socials i a la nostra web!

I ben aviat… nova web!

La nostra web farà un rentat de cara: renovarem les seves seccions i l’adequarem a les activitats de La Fada Iris lleure. Per què quedi ben clar de què fem, com ho fem… i com no, segueix la nostra secció de notícies!

I sempre, sempre al teu costat. Contacta amb nosaltres per qualsevol dubte, proposta, suggerència…. aquí estem, aquí seguim!

Mil gràcies per la vostra confiança, per tots els qui heu confiat les vostres festes, activitats, conta contes, tallers… al nostre centre de Palamós. Un petó de Fada de fins aviat per a tots i totes!

A partir d’ara, nova gestió, nova direcció. Desitgem molta sort al nou centre Bombolles màgiques de Palamós.

Comparteix aquest contingut: