Botiga


Conte La Fada Iris: el naixement
La veritable historia de la Fada Iris: com és? d’on ve? Quina és la seva missió?

Il·lustracions a càrrec de Oscar Garcia “Calibos”. Textos de Míriam Bonete

Un regal per tenir dolços somnis, un record per tota la vida.

Preu en promoció! Últimes unitats

Import: 5

Disfressa La Fada Iris

La teva petita fada brillarà amb llum pròpia! Una disfressa de qualitat, feta a mida, l’autèntica Fada Iris ara ja disponible en totes les talles. Un regal especial, una disfressa màgica. Reserva-la amb un mínim de dues setmanes d’antelació.

Import: 50

Corones personalitzades
Al rei o reina de la festa no li pot faltar la seva corona!

Encarrega la teva: tria temàtica, colors, personatges… la fem a mida i personalitzada, amb el nom del nen/a i els seus anys.

Import: 15

Caixes per festes temàtiques i personalitzades

La caixa per la teva festa inclou: banderoles, toppers pel berenar, etiquetes amb el teu nom, estovalles, tovallons, gots, plats i bosses per a les xuxes també personalitzades. Tot amb la teva temàtica preferida: princeses Disney, Lady Bug, Cars, PJ Masks… els personatges de moda no es perdran la teva festa! Amb tot luxe de detalls! Material per a festa de fins a 20 convidats.

Import: 65

Pastís de xuxes personalitzat

Un dolç final per a la teva festa especial. Un pastís de xuxes amb el número dels anys que compleix l’amfitrió/na. Fet artesanalment, amb molta cura i dedicació.

Import: 25

Àlbum d’autògrafs

No perdis detall de les teves festes de princeses! Guarda el record de moments inoblidables amb l’àlbum d’autògrafs Fada Iris: demana les firmes dels teus personatges preferits, fes-te una fotos amb ells i guarda-ho per tota la vida!

Properament