Casaments i Comunions


Casaments

Els vostres convidats més petits gaudiran també d’un dia inoblidable!!!

Cada dia són més les parelles que es pregunten què fer amb els nens aquell dia. Nosaltres us proposem la possibilitat de contractar un equip de monitors/res que els entreté durant el còctel de benvinguda, s’encarrega d’ajudar-los a menjar durant el banquet i un cop acabats els nens de menjar, ells mateixos els prepara diferents activitats.

És una manera de que tant els nens com els adults gaudeixin d’un dia en família sense preocupacions.

Us oferim la possibilitat de que els infants i joves, puguin participar d’activitats lúdiques i creatives, obertes a tothom.

Els participants podran realitzar totes les activitats, gaudint així de tot el que s’ofereix: tallers, jocs, maquillatge, etc.

Els Monitors/es Educadors/es seran els encarregats de la realització i supervisió de les activitats.

Els participants en tot moment, estaran sota vigilància i responsabilitat de l’equip de monitors/es, en el moment del pica-pica, de l’àpat, etc.

Si voleu més informació sobre el servei de monitoratge per el vostre gran dia, contacteu amb La Fada Iris.

Comunions

Per a les festes de Primera Comunió La Fada Iris ofereix animacions o bé monitoratge. Volsaltres trieu la opció que vagi millor amb la vostra festa.

Preparem un espectacle d’animació amb els nostres personatges preferits, jocs, pinta-cares etc…

Tot al gust del nen/a protagonista.

Interessant

En ocasions algunes famílies han celebrat la comunió amb els seus familiars i uns dies després han fet amb nosaltres, fora o en un dels nostres centres una festa amb els amics i amigues del nen/a que fa la comunió.

Per reserves o pressupost personalitzat, contacteu amb La Fada Iris.

  • bootstrap slider
slider by WOWSlider.com v8.7