Demana el teu pressupost


Demana el pressupost personalitzat per la teva festa omplint el formulari. No oblidis omplir tots els camps. Respondrem amb la major brevetat possible.

Paquets animacions:

  • Bàsic sense animació: 2 hores i 30 minuts de disposició del local, ús de les instal·lacions, racons i joguines dels centres, corona i coronació i música durant tota la festa.
  • Bàsic + Pintacares i/o + Globoflèxia: 2 hores i 30 minuts de disposició del local, ús de les instal·lacions, racons i joguines dels centres, corona i coronació i música durant tota la festa + activitat/s escollida/es.
  • Bàsic personatge sorpresa: 2 hores i 30 minuts de disposició del local, ús de les instal·lacions, racons i joguines dels centres, corona i coronació i música durant tota la festa + animació amb el personatge escollit (indicar personatge al camp “comentaris”.
  • Bàsic animació amb 1, 2 o 3 animadors: 2 hores i 30 minuts de disposició del local, ús de les instal·lacions, racons i joguines dels centres, corona i coronació i música durant tota la festa + animació escollida (indicar animació escollida al camp “comentaris”.
  • Festa Frozen: 2 hores i 30 minuts de disposició del local, ús de les instal·lacions, racons i joguines dels centres, corona i coronació i música durant tota la festa + activitat/s escollida/es + animació amb els personatges de Frozen.

Formulari petició de pressupost

Nom del pare/mare *

Correu electrònic *

Número de telèfon *

Nom de l'amfitrió/na

Edat

Data de la festa

Lloc de la festa *

Número de convidats

Tipus de Festa

Animació

Extres
CapPintacaresGloboflèxiaPersonatge sorpresa

Temàtica taula

Comentari

He llegit i accepto els termes i condicions de protecció de dades i política de privacitat.

Fada Iris informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractats per la nostra empresa com a responsable última d'aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t'informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d'email màrqueting), garantint l'empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a fadairisfestes@gmail.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.

Atenció: S'han d'omplir tots els camps marcats amb *