El nostre Casal d’Estiu


EL NOSTRE CASAL D’ESTIU…ÉS ESPECIAL.

A les portes de l’estiu, la pregunta de cada any… a quin casal apunto el meu petit/a?

Tenim, per sort, una àmplia oferta de casals al nostre abast. Diem per sort perquè tenim garantida la conciliació de la vida laboral amb la familiar i perquè podem triar lliurement el què millor s’adapti a les nostres necessitats, gustos, o el que més ens convenci.

COM TRIO EL MEU CASAL?

Abans de prendre la decisió, és important escoltar els nostres fills, saber què els agrada fer, quines són les seves preferències… perquè han d’anar al SEU casal, el SEU lloc d’esbarjo per l’estiu.

Als casals de Fada Iris Lleure prioritzem les seves necessitats, els seus gustos… la nostra àmplia experiència en casals, monitoratge i activitats de lleure ens ajuda any rere any a crear casals adaptats a les necessitats i gustos dels nostres petits.

I la prova és que any rere any repeteixen! La seva fidelitat ens avala, sabem que estem fent la feina ben feta però continuem innovant i afegint noves activitats cada estiu, que no deixen de sorprendre.

QUÈ FEM AL CASAL FADA IRIS LLEURE?

Ens remullem cada dia! El moment estrella: piscina, jocs d’aigua… a diari! Piscines pròpies instal·lades al centre, amb total seguretat, sense sortir del recinte

Anem a la platja! I també fem tallers, jocs, gimcanes, jocs esportius…

Cada dia és una aventura al Casal Fada Iris Lleure.

ON ES FA EL NOSTRE CASAL?

Al col·legi Sant Josep, amb un ampli espai exterior on tenim possibilitat d’instal·lar piscines, muntar jocs d’aigua, circuits, jocs sobre rodes, esportius… i pels moments de més calor, un porxo a cobert on deixar anar la creativitat en un munt de tallers artístics.

I SI VULL MÉS INFORMACIÓ?

Si vols més info, truca’ns o acosta’t a la reunió informativa: 22 de Maig a les 18:30h a l’edifici Cor de Maria. Allà t’atendrem personalment, veuràs el nostre equip i t’explicarem el nostre projecte per aquest estiu.

JA HO TINC CLAR… VULL LA MEVA PLAÇA!

Moltes gràcies per confiar en nosaltres! Reserva la teva el més aviat possible… les places són limitades!

Ho pots fer presencialment: de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 17h

O descarregant el full d’inscripció de la nostra web: www.lafadairis.com/casal-estiu/

I si tens qualsevol dubte, truca’ns! 675859190

Casal Estiu 2018 | Fada Iris lleure

Comparteix aquest contingut: