Festes Aniversari


Les Festes d’aniversari són el nostre punt més fort, doncs portem uns anys d’experiència preparant un munt de festes màgiques personalitzades per a cada amfitrió, podríem dir que portem cap a unes 2000 Festes d’Aniversari, cadascuna d’aquestes preparades amb la mateixa il·lusió perquè el rei o la reina de la festa ho mereixen.

Si vens a celebrar el teu aniversari a casa de la Fada Iris, trobaràs un lloc ple de color, màgia… un espai bonic on els més petits gaudiran de 2 hores i mitja de diversió sense límit… La teva festa serà la més màgica de totes!

Disposem d’un ampli ventall de personatges: tria el més adequat per la teva festa! La Fada Iris, la princesa Pirata Bruna, el Capità Joan Espàrrec, el Mag Barba Llarga, la Bruixa Empipada, Mickey i Minnie, Woody i Jessie de Toy Story, Iris Pop, Elsa i Anna de Frozen, Peter Pan i Campaneta, Violetta, Goku, Spiderman, Jake i els pirates

Oferim diverses opcions de festa, des del paquet bàsic, passant per les festes temàtiques amb decoració específica i una flexibilitat d’opcions i preus que no trobaràs enlloc més! Pots portar-te tu el berenar… o la Fada Iris te’l prepara. Oferim paquets per a totes les butxaques.

Convida als teus amiguets i vine al Centre Fada Iris… et convertirem en un autèntic rei/na de la festa!

Si voleu celebrar una festa d’aniversari molt especial, no dubteu en demanar pressupost sense compromís.

  • wow slider
wow slider by WOWSlider.com v8.7