Fotos Casal Estiu


Setmana del 26 al 30 de juny

Setmana del 3 al 7 de juliol

Primera setmana de juliol del nostre casal més que exitosa!!! Els nens i nenes no han entrat a un casal qualsevol sino que s’han trobat amb el Circ Fada Iris!! El Mag avariciós vol ser l’únic protagonista d’aquest circ i ha utilitzat la seva màgia per fer desaparèixer a tots els altres personatges, només podran tornar si els nens i nenes ens ajuden!!!

Setmana del 10 al 14 de juliol

Ens visita el Mag avaricios. Ho hem fet tant bé que ens torna a la Pallassa Tomasa. Creem els nostres jocs de circ. Gimcana de circ. Busquem pistes i fem proves amb els comerços de Sant Feliu.

Setmana del 17 al 21 de juliol

La nit al casal: Acampada, sopar, jocs, sorpreses i molta diversió. Inoblidable!!

Setmana del 24 al 28 de juliol

Un cop aconseguides les proves que ens demanaven alguns comerços de Sant Feliu de Guíxols, aquí tenim el premi. Muntem el trencaclosques i tenim la nostra pròpia carpa de circ. Pintem i creem les nostres samarretes. Espectacular Festa del Circ final de Casal d’aquest mes de Juliol, amb la Fada Iris i la Fundació Cor de Maria Sant Josep. Festa de l’escuma i castells inflables d’aigua. Totes i tots s’ho han passat d’allò més bé!!

Agost. Circ Fada Iris

Els tallers creatius des nostres nens.

Piscina, platja i jocs d’aigua.

Jocs esportius i jocs tradicionals.

Segona acampada.

Fem les nostres pròpies varetes màgiques!!!

Últim dia del Casal d’estiu. Circ Fada Iris! Tots ens hem convertit en pallassos! Música, riure, plorar, abraçades, petons… El resultat del que hem après i ens han ensenyat: A ser un equip, petits aprenen dels grans i grans dels petits, monitors aprenen dels nens també, compartir, respectar, jugar i molt i molt més… Us portem en el cor. Som una gran familia.