Història Fada Iris


Com es va crear la Fada Iris?

Benvingudes famílies, sóc la Miriam, pels més petits “La Fada Iris”.

Us explicaré una mica la meva història i com es va començar a crear el personatge de “La Fada Iris“, entre altres.

Vaig néixer el 4 de juny del 1978, en una gran família, tinc uns pares que adoro i estimo com a ningú, i una germana petita, bé només quatre anys més petita, que tinc la sort de tenir-la també com la meva millor amiga.

Recordo la meva infància molt feliç, els meus pares sempre ens han deixat fer el paper de nenes, això és el que enriqueix a la persona quan es fa gran, però també ens varen ensenyar sempre uns valors humans, a enfrontar els problemes, a tolerar les frustracions i gestionar les nostres emocions. La nostra família sempre ha estat humil, treballadora, però rica en l’àmbit emocional, i sempre ens hem donat suport, tot i que a vegades no hem compartit les mateixes opinions.

Quan ets gran, bé no gaire gran, et fan decidir el teu futur professional, tot i que jo penso que ens ho fan decidir massa aviat. Jo com la majoria dels “pre-adoloescents”, no tenia clar que volia fer, ni que volia ser en la meva vida, una cosa tenia clara volia ser mare!

Després de passar la meva etapa adolescent vaig conèixer la persona que faria que la meva vida fes un gran canvi, en Raül, és el meu marit, i pare dels meus fills. Amb ell vàrem tenir el nostre primer fill l’Albert, però just en el moment de néixer va decidir deixar-nos, i va morir. Podeu imaginar lo malament que ho vàrem passar, el pitjor que pot passar a uns pares.

Gràcies a tota la meva família vàrem tirar endavant i vaig decidir que després d’aquest cop tan fort que m’havia donat la vida, jo, ja m’havia fet gran, i vaig prendre una de les decisions més importants i enriquidores de la meva vida, vaig decidir estudiar allò que més m’agrada, TEI (Tècnica en Educació Infantil), em va costar força perquè mentre estudiava tenia a la meva panxa la cosa més meravellosa de la meva vida, era ell, el meu amor, el meu rei, el que em tornaria el somriure a la cara, l’Àlex el meu fill gran, encara no havia acabat el curs que tenia una altra cosa meravellosa a la meva panxa, la meva princesa, un altre gran amor de la meva vida, la meva nineta, la Nora la petiteta de la casa.

Un cop acabats els estudis, les practiques etc.…, no tenia feina, i tenia dos fills per tirar endavant, així que vaig aprofitar els meus estudis d’Educadora Infantil i vaig començar a regalar animacions infantils a tot tipus de festes i esdeveniments per infants, especialment en Festes d’aniversari.

Us diré un secret, jo crec en les Fades, de fet penso que tots els infants tenen una Fada màgica que els protegeix, per un altre costat sóc una amant dels colors, penso que cada color té un significat, així que vaig pensar que el personatge que millor es podia identificar amb la meva persona, seria una Fada de molts colors.

Nens i nens, papes i mames: “La Fada Iris