Notícies


Una setmana santa de luxe…

Aquestes vacances de Setmana Santa han estat molt especials pels nens i nenes que han participat a les activitats de La Fada Iris Lleure: Uns, al casal organitzat a l’escola Cor de Maria. Els altres… de càmping! Benvinguts a l’Aventura’t a la Natura 2.


Aventura't a la Natura | La Fada Iris

Aventura’t a la Natura 2

Aquesta Setmana Santa… marxem de càmping! La Fada Iris lleure organitza unes vacances úniques pels més petits: Aventura’t a la Natura 2. Una aventura de 4 dies on els teus peques podran gaudir d’un entorn privilegiat, enmig de la natura.Nous personatges a Fada Iris Animacions

Cada vegada són més els nostres convidats especials a les festes d’aniversari amb més marxa… sempre innovant, seguint l’actualitat i, sobretot, fidels al nostre petit públic, el més exigent!


Casal de Nadal

Nadal rere Nadal ens confieu l’entreteniment dels vostres petits… és el nostre Casal de Nadal… un casal que sempre es fa curt per els nostres participants! Les vacances de Nadal, amb La Fada Iris són encara més màgiques!Contacontes Novembre 2017

I així és com va anar el primer contacontes de la temporada de La Fada Iris: tallers, música i ball amb La Fada Iris i dues històries molt especials: la caputxeta vermella i els tres porquets.