Notícies


Adéu Fada Iris Palamós

Adéu Fada Iris Palamós

Aquest és un dels nostres textos més personals. Una noticia que temps enrere no imaginàvem que donaríem però que, en un gir inesperat de la vida i les seves oportunitats, avui us expliquem amb el cor a la mà. El centre Fada Iris Palamós tanca definitivament les seves portes.


Casal Estiu 2018 | Fada Iris lleure

El nostre Casal d’Estiu

Als casals de Fada Iris Lleure prioritzem les seves necessitats, els seus gustos… la nostra àmplia experiència en casals, monitoratge i activitats de lleure ens ajuda any rere any a crear casals adaptats a les necessitats i gustos dels nostres petits. I la prova és que any rere any repeteixen!Una setmana santa de luxe…

Aquestes vacances de Setmana Santa han estat molt especials pels nens i nenes que han participat a les activitats de La Fada Iris Lleure: Uns, al casal organitzat a l’escola Cor de Maria. Els altres… de càmping! Benvinguts a l’Aventura’t a la Natura 2.


Aventura't a la Natura | La Fada Iris

Aventura’t a la Natura 2

Aquesta Setmana Santa… marxem de càmping! La Fada Iris lleure organitza unes vacances úniques pels més petits: Aventura’t a la Natura 2. Una aventura de 4 dies on els teus peques podran gaudir d’un entorn privilegiat, enmig de la natura.Nous personatges a Fada Iris Animacions

Cada vegada són més els nostres convidats especials a les festes d’aniversari amb més marxa… sempre innovant, seguint l’actualitat i, sobretot, fidels al nostre petit públic, el més exigent!


Casal de Nadal

Nadal rere Nadal ens confieu l’entreteniment dels vostres petits… és el nostre Casal de Nadal… un casal que sempre es fa curt per els nostres participants! Les vacances de Nadal, amb La Fada Iris són encara més màgiques!