Una setmana santa de luxe…


Aquestes vacances de Setmana Santa han estat molt especials pels nens i nenes que han participat a les activitats de La Fada Iris Lleure:

– Uns, al casal organitzat a l’escola Cor de Maria, dividits en dos grups:

  • Els més petits, “Creadors de somnis”, han fet manualitats, rodat a tota velocitat al dia sobre rodes, jugat i jugat fins a esgotar tot el matí! Qui va dir avorriment?
  • I els grans no s’han quedat enrere: jocs de relleu, esportiu, dia sobre rodes, la mona… era l’opció diver-sport!

– Els altres… de càmping! Benvinguts a l’Aventura’t a la Natura 2, una estada en càmping amb tot un luxe de programació: gimcanes de dia… i de nit! I també discoteca… l’activitat estrella! A més, ens hem banyat a la piscina climatitzada… tots valents, aquí ningú té fred! Hem fet tallers, jocs esportius, excursions per l’entorn i… navegat en kayac!

Hem tingut la gran sort de tenir molt bon temps, una temperatura perfecte i un solet que convidava a gaudir d’una aventura en majúscules.

Tots, grans i petits hem gaudit com nens d’aquests quatre dies, hem viscut experiències que difícilment oblidarem, hem conviscut i après a compartir, a respectar i a valorar-nos els uns als altres. Hi ha experiències que no tenen preu.

Des de Fada Iris Lleure volem agrair totes les famílies que ens heu confiat la diversió, l’entreteniment i la formació dels vostres fills i filles aquests dies. El gran sentit de la nostra feina és veure els seus somriures.

Us deixem amb imatges que valen més que tot el que us puguem explicar. Fins la propera!

Comparteix aquest contingut: